Loading
mangavalk
Última visita 3 anos atrás • Registado 7 anos atrás6,974 hits (15,897)

Figuras94

Produtos1

Media1

Comentários16

mangavalk3 anos atrás#22982768Ja dit word nu de 2de keer in thailand :D
ik heb zelf met veel pijn en moeite die stocking gelijmt :D echt heel gelukkig met hoe het gelukt is.
ik heb alle onderdelen gepinned maar ze is erg zwaar en ik durfde niet nog grotere gaten in de voeten te boren.
aha klinkt echt als abunai xD #geabunaait
ahja maybe komen er nu meer mensen, ik zal me best doen om op tijd aanwezig te zijn XD was vorige keer rennen om nog op tijd te komen~
leuke planning! :D
(ik ben nu weg voor een maand en zal niet heel snel meer reageren ><)


Cool! :D Ben jij trouwens ook al een keer naar Japan geweest?

Kwam de stocking er bij of heb je er zelf één geknutseld? Het is al aardig wat jaren geleden, maar ik weet nog hoe bewerkelijk het was om er eentje vast te maken bij Ms. Girlfriend PICTURE #720525 . Heb daar een oude panty voor opgeknipt en er een miniatuurfigureversie van handgenaait. Het harde werken was het resultaat zeker waard!

Hrrmm, dat komt wel vaker voor bij (grote) GK's. Zo moest ik voor mijn ITEM #12285 haar enige op de grond staande voet met een schroef door een stuk zwaar hout heen boren, anders was het niet te doen. :P En het is niet zo zichtbaar op de officiële plaatjes, maar met de houding van haar rug leunt ze ook heel erg naar achteren.

Nouja, uiteindelijk heeft Abunai! ook zichzelf er mee, want ik heb ze gewoon eerlijk verteld dat er slechte opkomst was en dat ik een ander idee had voor een lezing om in de plaats daarvan te doen. Maar ze hebben zonder overleg al mijn lezingen van vorig jaar gecopy-paste. ¯\_(ツ)_/¯ Inclusief ook eentje die ik eigenlijk met iemand anders samen hoor te geven en die persoon kan er niet bij zijn op dat moment. ¯\_(ツ)_/¯ Maargoed, het komt allemaal wel op z'n pootjes terecht. Alleen hoop ik dus wel dat die GK lecture niet leeg gaat zijn zondagochtend, lol.

Thank you! :D Ben momenteel bezig om te ritselen dat ik minimaal 1 fotograaf per outfit heb, zodat ik in ieder geval foto's achteraf heb! ^^ En mocht je het nog op tijd lezen: Veel plezier in Thailand! :)
3 anos atrás
mangavalk3 anos atrás#22721015Dankje! :D is zeker een mooie plek!
Hier een paar foto's :) jpeghost.net/ba...
Zij is alleen helaas wat naar achteren gaan hangen tijdens het drogen van de lijm >_< valt nu bijna om door het gewicht :c ga wat lood maar onder de base lijmen~


Ah, jij bent er al eerder eens geweest? :)

En wow, dat ziet er zeker goed uit! Vooral omdat het je eerste kit is! :O Zat die stocking al vast of heb je die zelf gelijmd/bevestigd? En mbt het leunen: je hebt haar niet gepinned of is ze zelfs met pins te zwaar?

We geven trouwens aankomende Abunai! ook weer de GK lecture, maar dat komt meer omdat Abunai! zonder overleg deze heeft ingepland dan dat we het zelf wilden lol. De opkomst was nogal laag de vorige keer zoals je zelf first-hand-experience hebt meegemaakt. :P Maar mocht je nog een keer willen komen voor vragen/discussie dan ben je zeker welkom zondagochtend! :) Dat gezegd, zal ik ook even m'n Abunai! planning met jou delen:

https://lh3.googleusercontent.com/pMuWBhYEx400rJNf67Vwz-g3WkhmbiuRu8HnyXWO5HTGYJHoGxDCnTnkdc7xEQmI4ZdkLj0rJ7nDJwJqx2CqbRztmJ6CWJOJPHsEw5Bg32WpVlMg1zxO9OEedSuhxvEJaLgM4HMhI6tw07bBBT6q-Z9hcI0pjOv5FdHubGCQ-K4UKBix6QkDQBk92ZwULEnWElhIqtn3RUv8gT4VoRI8o113hngUhR21xV7ell1ELGCXFcTVfUPYUCJ9vKvOPSDNy-UYlXzbfwtPWRQ3n9oBGHAA-GCPCw1HDX_VBIY917Jql3hCIzo_OzIYYgrJJdX-rlqiQefj2Kng4jaD8OmMUZnQAqvDHS-V805Do2LvYyqO_EUq0PvqHCLP0DE2mhm4hcBeAoLYo57lp3a40W7C_-jB0Bflefq57AkIWcb7McyDQgPPMj2SeAoQTe0_3ojeqnocwVXD4an1wJlRGNFGqdIZk13xXiORRE3pMgWsAA5SuYCy9_xtMECIpRQlem5eOt_HKo_4T0QYh0V-cZ5rKLbuj_yzWSiqa93UIbG8p8PMloJr7JEgADN2NrVk3pFbCaaIWT_CBaywcEdnNLmzlqz0BnitK4aYcfy-UWnMTwCH2h-7fY61=s971-no?.jpg
3 anos atrás
mangavalk3 anos atrás#22490302nog niks xD ga heel juli naar Thailand en zodra ik terug ben organiseer ik misschien nog wat :3
nu nog de laatste details afmaken van me Miku figure, straks met Abunai is het een jaar verder XD


Oh! Heel veel plezier in Thailand! Ben ik zelf nog nooit geweest, lijkt me een mooie plek. :)

Oooh! Heb je wat progress foto's van hoe Miku er nu uit ziet? :)
3 anos atrás
mangavalk3 anos atrás#22267924Thanks! :D

Graag gedaan! Nog wat leuks gedaan voor je verjaardag? :)
3 anos atrás
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/89/9d/6f/899d6fa5287fac63a2dcd8f453d1d01f.png
3 anos atrás
Hey !
Bedankt :)
mangavalk3 anos atrás#16126530happy birthday!
3 anos atrás
mangavalk4 anos atrás#15013096Ik kon helaas niet bij de figure lecture zijn :( maar wow die lijsten, als ik alleen alleen kijk naar alle lucky star die ik zou willen ben ik een jaar salaris kwijt xD en geen ruimte meer om te wonen T_T je kan wel een figure musea beginnen ;) hint hint
Heb jij enig advies welke kleur te gebruiken voor miku d'r haar? ^^ ik denk een standaard turquoise te nemen en daar iets licht blauw aan toe te voegen.Ik geef de figure lecture nog vaker! Ook op aankomende Nishicon mocht je daar zijn! :)

Hehe, zeer verleidelijk, maar ik kamp met het probleem wat 99% van de figure collectors heeft: een tekort aan ruimte! >.< Dat bevordert wel gelukkig dat ik meer selectief tegenwoordig ben met wat ik koop (ook beter voor mijn portemonnee).

Pfoooeee, eh. Het ligt er denk ik aan hoe je de rest van haar outfit doet? Hetzelfde als de voorbeeldplaatjes? Ik hou er zelf van om Miku met opvallende kleuren te zien, dus ik zou dat blauw lekker fel maken! :)
4 anos atrás
mangavalk4 anos atrás#14945325Was inderdaad kleine opkomst, ik had veel meer mensen verwacht, Maar was wel super interresant.
Ja ik heb hem ook alleen maar van E omdat hij 70% korting was, en het was mijn meest favorite Miku Hatsune Magician,
nu maar 15 euro. ITEM #62286
Voor volgende ga ik zeker kijken op Mandarake! :) Maja het was Miku ^_^
Wauw die gk ziet er ook heel gaaf uit! wel veel details om te verfen, lastig ><
Je hebt nog meer figures dan hier staan?! O_O


Ach, het is een niche-tak van een al niche-hobby. ;) Als er in ieder geval minimaal 1 persoon zit, zijn wij al hartstikke blij om de GK-liefde te verspreiden! :)

Ja, E2046 doet soms echt grooooooote kortingsacties (waarschijnlijk om van grote stock af te komen). Als je daar dan koopt, kan je beter wachten tot die grote promoties dan dat je recasts van ze pre-ordert. Bijna alles komt uiteindelijk wel bij ze in de aanbieding. ;)

Hehe, Miku is moeilijk te weerstaan, veel varianten en outfits van haar zijn zo leuk! <3

Ja, ik heb haar ook om die reden al op dit lijstje gezet: LIST #55584 Dit zijn zeldzame/dure/bijzondere GK's die ik al bezit, maar echt mooi geverfd door een pro wil hebben. :)

Haha, ja, helaas. Jij was denk ik niet bij mijn Figure Lecture? xD Ik ben vroeger een mega-verzamelaar geweest, maar nu groots aan het opruimen. Onderstaande 3 lijsten zijn bijna alle dingen die ik waarschijnlijk te koop ga zetten (de meesten heb ik ook jarenlang in opslag gehad en bijna nooit uitgestald):

LIST #45514

LIST #57698

LIST #64389

Mocht je iets interessants zien, sla je slag voor het te koop gaat! ;) Ik sta ook altijd open voor ruilen! :)
4 anos atrás
mangavalk4 anos atrás#14880763Dankje! ik moet nog wel collectie updaten. zit te weinig op deze site ><
Anyway ik had je gevonden van je kaartje, ik was op Abunai bij de Garage Kit Lecture :D
was echt super leuk :)
nu ook maar eerste Miku besteld bij e2046 :3
ps: wat een enorm groote collectie heb jij O_O


Ah, ik gebruik deze site juist voor een goed overzicht, zodat ik het niet offline allemaal bij hoef te houden. :)

Leuk dat de lecture je zo beviel! :D Kleine opkomst, maar dus wel indruk gemaakt, haha!

En leuk dat je aan je eerste GK gaat beginnen! Vind het om eerlijk te zijn wel een beetje jammer dat je 'm van E hebt en niet m'n advies voor een cheape/ongewilde van Mandarake of Yahoo!, maar jouw keuze natuurlijk. ;) Hopelijk bevalt je eerste project, hoor het graag! :)

Ik heb pas ook een mooie GK gescoord: ITEM #26281

Ahaha, en ik heb een groot deel van m'n collectie er niet eens opstaan. Het is echt te erg. :') Dat is de reden waarom ik ook zoveel in de verkoop heb staan! Ik vind het niet erg om nog steeds een groot verzamelaar te zijn, maar ik wil wat meer consistentie en thema's ipv "alles dat me aanspreekt" bezitten. :)
4 anos atrás
Meer Nederlanders hier, altijd leuk! :D

Leuke collectie heb je, vooral die van Lucky Star! :)
4 anos atrás
Best Goods from Japan

Sobre

Imagens7

Imagens Favoritas13

Amigos5

Clubes4